duminică, 7 februarie 2010

Operatiuea VISCOL a esuat la Bucuresti. Operatiunea DECEBAL, pe muchie de cutit

Jurnalistul Academiei Catavencu la Timisoara, Tiberiu Kiss anunta noii sefi de la Politia Timis si de la Politia de Frontiera: doi juni promitatori, Florin Bolbos si Cornel Iures. Conform acestuia, nominalizarile s-au facut cu sau fara voia celui Dintai Descalecator la Judetului, Constantin Ostaficiuc. Pentru toate detaliile legate de aceste POSIBILE numiri, accesati blogul lui Tiberiu Kiss.

Operatiunile Viscol si Decebal,  esuate de gainari veniti pe Dambovita
Sigur, bani de benzina pana la Lugoj si un bilet de tren pana la Bucuresti avem si noi, asa ca am facut unele cercetari pentru a va aduce detaliile savuroase ale luptei pentru cele doua posturi-cheie din judetul Timis. Pe la mijlocul lunii ianuarie, Fane Celular si Sandel Pandele zaceau grav loviti de ierarhiile superioare, in concedii medicale. Revenind la vechile tehnici de supravietuire, Fane Celular a luat scurt drumul Germaniei si s-a reapucat de negotul cu masini, dovada fiind noua achizitie, un luxos 4x4 marca Volvo, model XC 90. Nimic nou pe frontiera germana.
Intre timp, Sandel a tras o intalnire cu un niste vechi sponsori de ai sai, regii cu samura ai tuciuriilor din Lugoj, pentru a primi un sac cu galbeni. Masa monetara era absolut necesara unei vizite de curtoazie prin subsolurile ministerului condus de Bulldog-ul Vasile. Savuorase sunt filmarile realizate in fata si in interiorul unui local din Bucuresti, unde Fane si Sandel s-au infiintat impreuna, la o intalnire de taina cu un chestor tras pe dreapta si un sub-secretar de stat. Cu galbenii la tescherea, cei doi expirati au inceput sa miorlaie si sa ceara mila unei negocieri de posturi conform schemei: amandoi la Politia de Frontiera Timis, unul sef celalalt adjunct, indiferent de ordinea alfabetica. De promis nu li s-a putut promite insa nimic. Cam asta a fost operatiunea VISCOL, pe care acum Sandel va trebui sa o justifice in fata prietenilor cu galbenii din Lugoj, pe  care ii lasa descoperiti si fara de protectie, mai ales ca sunt vizati de procurori in mai multe dosare, dintre care unul baban cu o frauda de vreo 5 milioane de euro, dosar pe care Sandel l-a dosit cat a putut pe fundul sertarului din cabinetul 1 al IJP Timis. Tot ce au aflat este ca la Frontiera se doresc fundulete mai tinere pe scaunele de sef, dar si ca ministrul Bulldog l-a delegat direct pe chestorul Fatu' sa numeasca la comanda IJP Timis un ofiter mai nervos, adus de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate din IJP Arad. Asa ca, pa, pa, pa!  Bulldogul, cunsocut pentru relatia de maraiala si latraturi cu blonda Elenus Udrea, se opune astfel planului pus la punct de catre aceasta prin care Florin Bolbos, baiat bun si sef al Rutierei Timis, ar putea fi numit la comanda inspectoratului. Argumentul forte in favoarea lui Bolbos este tocmai varul si tizul sau, Florin Bolbos, ajuns in ierarhiile superioare ale ministerului condus de Blonda. La numire a mai pus umarul un alt prieten timisorean al blondei, nervosul deputat Alin Popo Viciu, dar si fratii neoprotestanti, care sunt multi si ramificati.
Revenind la Fane si Sandel, acestia au mai pus in miscare si trenul care opreste in Vama Moravita, astfel ca Doru Chitantier a facut si el o excursie de dat birul la Inalta Poarta. Si, zice el, s-a intors cu vesti bune. Adica, ramane pe pozitii, cu binecuvantarea inaltului prim ministru Emil Poc. Sigur, Doru se lauda prin targ ca a negociat cu Poc in persoana, dar noi fiind de fata, va spunem exact cu cine a vorbit. Dialogul si rugaciunea unei noi polite de asigurare pe post i-au fost adresate unui consilier personal al primului ministru, maestru papusar, pe numele sau Decebal Lohan. Raspunsul se lasa insa asteptat mai ceva ca fata mare la maritat, caci si aici e isterie si praf daca tigarile nu se mai misca prin Vama Moravita.


Acestea fiind zise, sa revenim la Timisoara.
Sustragere din bani publici. Hoopppaa! Dinu Barbu se da inteligent pe site-ul sau galben-diaree si zice ca stie el cine e in colectivul  de redactie al acestui blog. Batrane, vorba lui Oski Berger, crede-ma ca nici nu visezi, ci doar bati campii cu gratie si mitomanie, ca de obicei. Si ca sa iti dovedim ca suntem niste baieti de bine care intreaba de tine, i-am aruncat Panterei Roz leapsa de a te cauta la conturi sa vada din ce mai traiesti matale in afara de salariul de mizerie de la Domnu Costel si de maruntii de la Nea Adamita Valceanu. Si uite ca Pantera, blonda cum e ea, te-a dat in fapta cu smenurile de gradinita pe care le faci. Ia sa vedem daca il tine acuma pe Domnu Costel sa se autosesizeze si sa te controleze putin la activitate, ca pe nenea ala cu tipografia l-ai bagat in buda.
In rest, noutati incendiare: Vulturii Cruciati va arata cat de rahatita e justitia din Timisoara si incep un serial fulminant despre un mare om de capa si spaga, Dumitru Tucu a debutat obosit si duplicitar in lumea bloggerilor, dupa ce a scapat de odioasa sedinta a Consiliului de trei parale a PSD Timis, Mircea Opris a luat-o razna si se bate misheleshte si misogin cu o zmeoiaca spurcata la gura din PSD Timis, iar Dragos Bota loveste  cu tastatura si baga o investigatie legata de modul in care un fost ministru si un controversat businessman fac afaceri impreuna.

Un comentariu:

  1. SA VA FIE RUSINE CA IL INSULTATI PE DOMNUL LOHAN,UN OM DEOSEBIT!!OARE PANA UNDR POATE AJUNGE PRESA...:-(

    RăspundețiȘtergere